Taximetrie in Municipiul Toplita – Suntem prompti si bine organizati. Nu suntem unici dar suntem diferiti si oferim cele mai accesibile servicii.

Compania noastra ofera servicii de taximetrie in Municipiul Toplita si imprejurimi, la preturi avantajoase si siguranta garantata. Suntem o companie bine organizata, care are mai multe domenii de activitate si care pune accentul in principal pe respect si corectitudine. Dispunem de o echipa bine organizata, pentru fiecare ramura de activitate si fiecare serviciu oferit este apreciat si cautat.

EmilCom a dezvoltat aceasta ramura de activitate pentru a ajuta la mobilitate si la accesibilitate in oras si imprejurimi. Dispunem de masini dotate corespunzator conform normelor in vigoare si de soferi atestati. Simplificam mobilitatea in aglomeratia orasului si mereu veti gasi o masina libera pentru cursa dumneavoastra. Principiile noastre de functionare sunt strict bazate pe seriozitate, profesionalism si amabilitate.

Cursele dumneavoastra cu taxi-ul pot deveni o placere, iar comunicarea cu noi favorabila. Solicitarea dumneavoastra va fi respectata in timpul stabilit, deoarece nu ne dorim sa fim altfel decat prompti.

 

Apelul dumneavoastra va ajunge cu siguranta la noi, iar noi vom oferi serviciile cu placere.

Alaturat va puntem la dispozitie numerele de taxi disponibile 24/7:

0754228146

0742672719

0754994921

0731941362

 

Pentru informatii suplimentare, sugestii sau reclamatii ne gasiti si la adresa: office@emilcom.ro

Taximetrie Toplita

taximetrie toplita