Paza si Protectie in Toplita si Judetul Harghita

Paza si protectie in Municipiul Toplita si in Judetul Harghita

EMI THE BEST GUARD

Servicii complete de paza si protectie in municipiul Toplita si judetul Harghita cu contract. Siguranta garantata, profesionalism garantat, asta datorita organizarii ireprosabile de care dam dovada pentru fiecare ramura de activitate. Suntem oricand, non-stop la dispozitia clientilor, iar orice solicitare este rezolvata in cel mai scurt timp. In acest domeniu este necesara mobilitatea, de aceea angajatii nostrii dispun de autovehicule special adaptate pentru serviciile de paza si protectie.

Garantam siguranta bunurilor, valorilor sau a locuintelor, oferind confidentialitate si respect, conform contractului incheiat.

Timpul de interventie este redus, iar orice interventie este sigura, deci nu trebuie sa va faceti griji in privinta sigurantei. Echipajele de interventie se afla in puncte cheie ale orasului, pentru a fi oricand pregatite pentru o interventie rapida. Angajatii nostrii sunt calificati si dispun de echipamente profesionale, echipamente special concepute pentru a inlatura orice pericol, indiferent care ar fi. Ofertele noastre sunt accesibile si ofera calitatea cea mai importanta: Increderea.

Tel: Fix/Fax: 0266341328
Mobil 1: 0723944599
Mobil 2: 0749084399
E-mail: paza@emilcom.ro

 

Nume (obligatoriu)

Prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Detalii/Solicitare

Servicii oferite
 servicii de paza a obiectivelor, bunurilor, valorilor si consultanta; servicii de paza a transporturilor de valori si consultanta; servicii de garda de corp si consultanta in domeniu. instalare sisteme de alarma impotriva efractiei; intretinere sisteme de alarma impotriva efractiei; proiectare sisteme de alarma impotriva efractiei. dispecerat