Compania noastra ofera servicii de taximetrie in Municipiul Toplita si imprejurimi, la preturi avantajoase si siguranta garantata. Suntem o companie bine organizata, care are mai multe domenii de activitate si care pune accentul in principal pe respect si corectitudine. Dispunem de o echipa bine organizata, pentru fiecare ramura de activitate si fiecare serviciu oferit este apreciat si cautat.

Activitatile companiei noastre sunt diverse si se axeaza pe satisfacerea necesitatilor clientilor si se caracterizeaza ca fiind profesionale, organizate si de incredere!

Taxi Toplita

Servicii de taximetrie in municipiul Toplita si imprejurimi. Suntem atenti la detalii si prompti si oferim aceste servicii la preturi accesibile. Seriozitatea si profesionalismul pe care il oferim ne ajuta sa ne dezvoltam si sa devenim din ce in ce mai buni.

Restaurant in municipiul Toplita

Restaurant cu specific international dar si national, ofera servicii de alimentatie publica intr-un spatiu special amenajat si bine gandit. Organizam si seri cu muzica live. Preparatele din restaurantul nostru sunt proaspete si bine gatite si atent verificate inainte de a fi cumparate si ulterior gatite. O gama larga de sortimente va asteapta in restaurant, iar daca doriti relaxare sau petrecere, restaurantul nostru organizeaza seri cu muzica live, muzica nationala si internationala, cantata de o formatie locala.

Paza si protectie in municipiul Toplita

Servicii de paza si protectie in municipiul Toplita asigurate de angajati calificati, certificati si profesionisti. Locuinta, spatiul comercial, afacerea sau domeniul dumneavoastra poate fi in siguranta. Dispunem si de dispecerat, iar apelurile dumneavoastra vor fi preluate in cel mai scurt timp. Avem parteneriate care sunt un real succes si fiecare client este multumit de serviciile oferite de noi. 

Cafe-Bar in municipiul Toplita

Cafe-Bar retras si linistit in municipiul Toplita. Oferim servicii profesionale si ne bazam pe calitate si ospitalitate. Un loc ideal pentru relaxare si pentru momente linistite alaturi de prieteni. Toate produsele comercializate de noi respecta standardele de calitate in vigoare.

Produse de patiserie in municipiul Toplita.

Producem si comercializam produse proaspete si delicioase Fornetti in Toplita. Sub franciza Fornetti furnizam o gama larga de produse conform standardelor de calitate ale renumitului brand. Prospetimea, savoarea si unicitatea fac produsele Fornetti sa fie mereu pe placul consumatorilor. Suntem dornici sa va demonstram ca produsele noastre sunt unice, de aceea va asteptam cu drag!

 

5

 

TAXI IN TOPLITA

SERVICII TAXIMETRIE PROMPTE SI PROFESIONALE

Cursele dumneavoastra cu taxi-ul pot deveni o placere, iar comunicarea cu noi favorabila. Solicitarea dumneavoastra va fi respectata in timpul stabilit, deoarece nu ne dorim sa fim altfel decat prompti. Apelul dumneavoastra va ajunge cu siguranta la noi, iar noi vom oferi serviciile cu placere.

RESTAURANT SI ORGANIZARE EVENIMENTE

RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL IN TOPLITA

Organizam evenimente diverse si suntem dornici sa servim fiecare client cu respect, ospitalitate si profesionalism. Deoarece spatiul restaurantului ne permite asta, organizam, botezuri, petreceri private, aniversari, baluri, etc., si oferim astfel servicii complete, pentru ambele domenii de activitate.

PAZA SI PROTECTIE

SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE IN TOPLITA

Siguranta inainte de toate! Oferim servicii organizate si profesionale de paza si protectie in municipiul Toplita. Domeniul acesta de activitate s-a dezvoltat de-a lungul timpului si a ajuns sa fie foarte cautat, atat de persoane juridice cat si de persoane fizice. Suntem siguri ca va doriti siguranta si liniste. Puteti apela cu incredere!